Wednesday, March 10, 2021

L-ΑΡΓΙΝΙΝΗ ΚΑΙ ΣΤΥΣΗ

L- Αργινίνη: Τι κάνει;

Όπως και πολλά άλλα αμινοξέα, έτσι και η L- αργινίνη διαδραματίζει σημαντικό ρόλο τη σύνθεση πρωτεϊνών, οι οποίες με τη σειρά τους βοηθούν στο χτίσιμο μυών και στην επιδιόρθωση κατεστραμμένου μυικού ιστού (1). Για το λόγο αυτό είναι αρκετά δημοφιλής σε αθλητές, αλλά και bodybuilders.

Παράλληλα, η L- αργινίνη απελευθερώνει νιτρικό οξύ στο αίμα. Η ουσία αυτή είναι απολύτως απαραίτητη για να αντιμετωπίσει κανείς την στυτική δυσλειτουργία. Κι αυτό γιατί χαλαρώνει τους μύες του πέους με αποτέλεσμα να ρέει με ευκολία το αίμα στα αιμοφόρα αγγεία. Η ποσότητα του αίματος μπορεί και να εξαπλασιαστεί κι έτσι να ξεπεραστεί το πρόβλημα της στυτικής δυσλειτουργίας.

Επίσης, το νιτρικό οξύ ενισχύει την ικανότητα να απομακρύνει ο οργανισμός μας με ευκολία το γαλακτικό οξύ που παράγεται κατά την έντονη άσκηση. Έτσι, συχνά το συναντάμε στην καθημερινή ρουτίνα τον ατόμων που ασχολούνται πολύ με τον αθλητισμό.

L – Αργινίνη και λίμπιντο

Η αργινίνη φαίνεται να βελτιώνει την σεξουαλική λειτουργία και συχνά χρησιμοποιείται στη θεραπεία της στυτικής δυσλειτουργίας. Σε τεύχος του British Journal of Urology το 1999 δημοσιεύτηκε έρευνα σύμφωνα με την οποία η χορήγηση 5g L-αργινίνης την ημέρα για έξι εβδομάδες βελτίωσε τη σεξουαλική λειτουργία ανδρών με στυτική δυσλειτουργία, όταν αυτοί είχαν μειωμένη παραγωγή νιτρικού οξέος (2). Έκτοτε, πληθώρα ερευνών έχουν επιβεβαιώσει αυτά τα ευρήματα (πηγη Vita4you) 

Είναι αυτά τα αποτελέσματα που ανέδειξαν και το gel στυσης  Rhino Gold Gel νο1 σε πωλήσεις στον Κοσμο για το 2021 . Ενα προιον 100% φυσικο -100% φυτικό (δεν ειναι φάρμακο ) που μπορείς να το βρείς σε Ελλάδα και Κύπρο με ενα κλικ εδω (ερχεται με αντικαταβολή σπίτι σου και κοστίζει 39 ευρώ -διατίθεται με 50% εκπτωση σημερα )  

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΤΟ GEL ΣΤΥΣΗΣ?

Πατάς ΕΔΩ ( ΕΔΩ)  και μπαίνεις στην επίσημα ιστοσελίδα του GEL και αφήνεις ενα ονομα κι ενα τηλέφωνο. Η ομαδα του GEL θα σε καλεσει στο κινητο σου (ισχυει για Ελλάδα και Κυπρο) και σε λιγες μερες θα ερθει ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ σπιτι σου ,στο γραφείο σου ή οπου επιθυμείς  











Previous Post
Next Post
Related Posts