Tuesday, June 15, 2021

Τηλεφωνικό σεξ - Να γιατί το προτιμούν οι άντρες


Το σεξ μέσω τηλεφώνου είναι ξανά στα πάνω του. Βεβαια όποιον κι αν ρωτήσεις θα σου πει οτι πάντα ήταν στα πάνω του

Η αληθεια ειναι οτι το τηλεφωνικό σέξ βάζει το μυαλό να λειτουργήσει έξυπνα με την φαντασία. Κι αν ο άντρας εχει πραγματική φαντασία τότε είναι κρίμα να μην δοκιμάσει έστω μια φορά την εβδομάδα να κάνει πραγματικό παιχνίδι σε μια επαγγελματική γραμμή τηλεφωνικού σέξ.

Η μαγεία της φωνής οσα χρόνια κι αν περάσουν παραμένει μοναδική . Ενας άντρας μπορεί πάντα να σαγηνεύσει με την φωνή του και μια γυναίκα  μπορεί κυριολεκτικά να παρασύρει με την φωνή της 

Στα χρόνια αυτά που τα ταμπού δεν υπάρχουν πιά οι τηλεφωνικές γραμμές τηλεφωνικού σέξ για κάθε γούστο λειτουργουν πλέον με ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΧΡΕΩΣΗ για μεγαλύτερη απόλαυση και ηδονή έτσι ωστε να γίνει μια μικρή καθημερινή μας συνήθεια 

Η συνομιλία με εναν άγνωστο στην άλλη ακρη της γραμμής ερεθίζει την φαντασία και διαγείρει τις αισθήσεις μας.  Και ο συνδυασμός αυτός πολλές φορές είναι σπάνιο να βρεθεί.

Γιατί λοιπόν κάθε μέρα όλο και περισσότεροι άντρες προτιμούν το τηλεφωνικό σέξ ;  (στο κείμενο θα βρεις τις καλύτερες γραμμές τηλεφωνικού σέξ .Απλα πάτα (κανε κλικ) πάνω στο νούμερο και το κινητό σου θα καλέσει αμέσως την γραμμή που σου αρέσει-επισης μπορείς απλά να κάνεις κλικ πάνω στις φωτογραφίες καθε τηλεφωνικού νούμερο ) 

1)100% ασφαλές - Τι να κολλήσεις απο την γραμμή ; Αραξε στον καναπε,στην καρέκλα στο γραφείο παντού (ακομα και στην τουαλέτα) και απόλαυσε τα γούστα σου .Ελεύθερα και χωρις ΚΑΝΕΝΑ ΦΟΒΟ !

2) 100% ανώνυμο/εχέμυθο  -  Η ασφάλεια οτι δεν σε ξερει κανείς και μπορείς να πεις οτι θές σε μια γραμμή τηλεφωνικού σέξ δινει σιγουριά και απελευθερώνει την φαντασία. ΑΠΟΛΑΥΣΗ!

3) 100% οικονομικό   - Μέσα σε λιγα λεπτά μπορείς να εκτοξευτείς στα ουράνια και να πληρώσεις όσο θα πλήρωνες το ποτο σου καί το κέρασμά σου συν τα εξοδα μεταφοράς σου κι ολα αυτα ΑΝ ΣΟΥ ΚΑΤΣΕΙ !Υπολογισε τα ! Θα εκπλαγείς οταν συνειδητοποιήσεις οτι είναι το ΠΙΟ ΦΘΗΝΟ ΜΕΣΟ ΑΠΟΛΑΥΣΗΣ  .Για παράδειγμα μια απο τις πιο πετυχημένες γραμμές το 909 910 9087 (απο κινητό η σταθερό) εξασφαλίζει οτι θα περάσεις πολύ καλύτερα από το να φάς την χυλόπιτά σου και να πέσει ο εγωισμός σου. Αξιζεις να εισαι δυνατό αρσενικό και να κάνεις εσυ παιχνίδι -οχι να σε μειώνουν ή να σου ριχνουν την αυτοπεποίθησή σου!


4) 100% αδέσμευτο - Ούτε δεσμέυσεις ,ούτε που είσαι -τι κάνεις -γιατί δεν απαντάς - γιατί δεν το σηκώνεις - Φτάνει πια . Ελευθερία επιτέλους. Απόλαυση αδερφεεε! Ξέρεις τι κάβλα είναι να καλείς ακόμα και στις 04.00 το πρωί που οι κάβλες σου δεν σε αφήνουν να κοιμηθεις ,να ρίχνεις ενα τηλεφώνημα στο 909 910 9086 και να τα πετάς όλα μέσα σε λίγα λεπτά με μια ζωντανή θηλυκή φωνή στο αλλο άκρο της γραμμής.Σε προκαλώ να το δοκιμάσεις 


5) 100%ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΥΣ - Μπορεις για λιγα λεπτά με το κινητό σου να ξεφύγεις είτε κάνοντας τηλεφωνικό σέξ με εναν αγνωστο- μια αγνωστη είτε είσαι μόνος,είτε στην wc είτε στο γραφείο ,παντου! Αμεσο οικονιμικό και δεν θα πάρει κανεις χαμπαρι τίποτα ! Ακόμα και αν δεν μπορείς να μιλήσεις υπαρχουν γραμμές με ερωτικές ιστορίες οπως τις διηγούνται κορίτσια της διπλανής πόρτας που δεν χρειάζεται κάν να μιλάς! Απλα απολαμβάνεις (ιδανικο για οσους δεν το χουν με το ζωντανό μπλα μπλα- Μια απο αυτες τις γραμμες ειναι και το 909 910 9089 - θα εκπλαγείς το ποσο θα σου αρέσει.


6) 100% ΑΝΟΙΧΤΟ ΣΕ ΝΕΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ  -  Αυτο που ηθελες να δοκιμάσεις να δεις απλά αν το γουστάρεις -πχ μια εμπειρία με άντρα ή με trans (πασίγνωστη η γραμμη 909 910 9102  για gay ή trans εμπειρία λειτουργει πάνω απο 20 χρόνια με εκατοντάδες κόσμο ολο το 24ωρο) 




7) 100% ΑΝΤΡΙΚΗ ΠΑΡΕΑ - Θα θυμηθείς τα ανέμελα σου χρόνια στο σχολείο , στην κατασκήνωση ή στο στρατό . Ακόμα και στο σπιτι που μαζευόσασταν και βλέπατε μαζί τις πρώτες τσόντες. Θυμάσα το γέλιο και την κάβλα που είχει το να μοιράζεσαι τις εμπειρίες σου με άλλους φίλους ; Ολη αυτή η εμπειρια ζει καθε μερα-ολη μέρα ολη νύχτα στο 909 910 9228  όπου άντρες μιλανε με άντρες και απολαμβάνουν τις κάβλες τους χωρις όρια-χωρις να ξερει ο ενας τον άλλον . Εδω δεν εχει σημασία αν εισαι παντρεμενος ή τι γουστάρεις ερωτικά - Εδω εχει σημασία μόνο να είσαι ερεθισμένος όπως είναι και ο άλλος στην άλλη άκρη της γραμμής -τίποτα άλλο. 



Οσα χρόνια κι αν περάσουν οι ερωτικές γραμμές τηλεφωνικόυ σέξ για κάθε γούστο θα ειναι πάντα στην καθημερινότητά μας. Μπορει για κάποια χρόνια το ίντερνετ να πήρε τα πρωτεία..αλλά το μυαλό ,η φαντασία ο ερωτισμός περνάει μέσα απο την φωνή . Είμαστε φτιαγμένοι να ερωτευόμαστε και να φτιαχνόμαστε με την φωνή γιατί ειναι ο δρόμος για την απόλυτη ολοκλήρωση. 

Δεν ειναι τυχαίο που γραμμές για τηλεφωνικό σέξ όπως το 909 910 9086  κλείνει πάνω απο 30 χρόνια καθημερινής απόλαυσης. Οι πιο ωραίες θηλυκές φωνές που σε παρασέρνουν σε στιγμές ηδονής και απόλαυσης που θα τις θυμάσαι για μέρες μετά το τηλεφωνικό παιχνίδι 



Απολάυστε το τηλεφωνικό sex όσο εσείς θέλετε. Χωρις δεσμεύσεις. Χωρίς να πληρώσετε μια περιουσία αλλά με όριο και γραμμές που εσυ ελέγχεις. Πλεόν είναι μια εμπειρία ανοιχτή σε όλους με πολλές επιλογές όπου κάθε άντρας απο ολη την Ελλάδα μπορεί να απολαύσει ΧΩΡΙΣ ΕΝΟΧΕΣ-ΧΩΡΙΣ ΤΑΜΠΟΥ -ΕΧΕΜΥΘΑ με ασφάλεια και απολυτη Ελευθερία

Αυτη την ελευθερία που δεν θα μας την κλέψει κανείς 

Καλη διασκέδαση σε όλους


ΑΜΖ Χρεώσεις: Σταθερό: 1,82ε/1′ – Κινητό 2,18ε/1′ – Οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ και τέλος σταθερής/κινητής τηλεφωνίας. Υπηρεσία Αυστηρά για Ενήλικες και προσφέρεται από τηλεφωνικό κέντρο. Προσφέρεται με την άδεια του ιδιοκτήτη της γραμμής. Εξυπηρέτηση πελατών: 2106403090


Previous Post
Next Post
Related Posts