Friday, June 18, 2021

SEXY INFLUENCER ΚΑΙ ΜΑΝΑ -ΚΑΥΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ


Το καλοκαιράκι έρχεται  και τα κορίτσια του διαδικτύου έχουν βάλει φωτιά στα κινητά μας. Είναι δύσκολο να αντισταθείς ειδικά όταν η ζέστη ανεβαίνει κατακόρυφα 

Εμείς εδώ στο αντρικό μας περιοδικό που αγαπάει οσο τίποτα το τηλεφωνικό σέξ ψάχνουμε πάντα να  ανεβάζουμε  το θερμόμετρο για να μπορέσουμε μετά να απολαύσουμε την αγαπημένη μας συνήθεια (ναί ,για την καβλάντα μας μιλάμε) 


Τι να πεί κανείς για αυτό το κορίτσι ! Την λένε Christine McGuinness εχει 550 χιλιάδες followers που την ακολουθούν και δεν την αφήνουν σε ησυχία και κάτι μου λέει οτι τώρα που την ανακαλύψαμε θα αυξηθούν ακόμα περισσότερο οι θαυμαστές της 

Η Christine ειναι και μητέρα και έχει 3 πανέμορφα μωρά και παρ ολα αυτά διατηρεί το καυτό της σώμα σαν να ειναι 20 χρονών.


Πως να μην καβλώσεις με το σώμα της και πώς να μην τρελαθεί και το δικό σου σώμα στην θέα της . Να φαντάζεσαι οτι την εχεις δίπλα σου ..οτι σου μιλάει και σε αγγίζει .

Ιδανική φαντασίωση για τηλεφωνικό σέξ . Τα κορίτσια της γραμμής ειναι πανέτοιμα να σε εκτοξεύσουν ΤΩΡΑ στο 909 910 9086 (ολο το 24ωρο) 



Τι θα κάναμε χωρις αυτές δεν ξέρω...




Previous Post
Next Post
Related Posts